2011. május 31., kedd

Tetőtéri szoba, fél méret, biológiailag tisztított deBreuyn,:
A fotó az interneten, már eltávolították az ágy, és a képek nem olyan sikeres. Az ajánlat a tetőtéri szoba Villa Patrizia "lépcső és fiókos, de eladott kék és dekoráció nélkül! ! !
Egyedülálló az extra magas ágy sínek, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermekek nem hagyhatja el majdnem egy évvel ezelőtt egy nagy ágyban

Ez a magasság beállítani, hogy a szülők pl. éjjel, minden gond nélkül újra keresni a gyermeket. Az ágy alatti hely kedvelt helyszíne gyerekek játszanak. A "kudarc védelem", a bejegyzést később, amikor a gyermek nő, el kell távolítani. A "valódi" lépcsők, ideális a kisgyermekek lába, az alsó fiókjában. Eredeti rácsozott része!
Persze, egy második ágy is elhelyezhető az egész felvetett ágy erre. A dob lehet kiválasztani, jobbra vagy balra.
Az ágy rendszer debe.deluxe köze az egyes gyermekek fejlődését, és alkalmazkodik a lakhatási és megélhetési helyzetét a család, az igazi nagy ágy ig baldachinos ágyban, minden lehetséges, és lehet vásárolni.
.
A minőség az interneten: "de Breuyn" Van kb Körülbelül ebben az időben. 1.900 € fizetendő, az ár tárgyalható. Mi is mutatnak a teljesítmény függöny általunk vásárolt egy másik társaság, és egy kis polc bükk, és k újra balra egy nyúl, stb könyvek!
Normál kopás, de könnyen kezelhető a nachzukaufenden kék máz, vagy festett más színnel. Ahogy akarod! Van eredeti foltja deBreuyn egy hatalmas színválasztékban!
A méretek: magasság: 182 cm (tip 195), szélessége 102 cm (lépcső 162), hossza 212 cm

A Pick Up
Ár: VB