2011. szeptember 23., péntek

Éjszakai szemkörnyékápoló maszk - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

A szemkörnyék a bőr legsebezhetőbb és érzékenyebb része, itt mutatkoznak meg először az öregedés első jelei is.
Akár már húszas éveink végén, vékony ráncok, némi elszíneződés és ödéma is jelentkezhet a szem körül, ezen terület ápolására ajánljuk termékünket, melynek hatóanyag koncentrátuma hidratálja, feszesíti, normalizálja a bőrt.
Használati útmutató: Használata este, lefekvés előtt javasolt. A letisztított arcbőrre gyengéd, körkörös mozdulatokkal vigye fel a terméket, majd egész éjszaka hagyja hatni a szem környékén.
Összetevők: Kukoricacsíra olaj, Allantoin, Élesztő kivonat, Árpa viasz, Argan olaj, Shea vaj, Argireline
Kukoricacsíra olaj: tápláló, rugalmasító, regeneráló
Allantoin: megőrzi a bőr nedvesség tartalmát. Elősegíti a sejtosztódást, ezáltal gyorsítja a sejtmegújulást. A bőrt egyenletesebbé teszi, mérsékli az öregedés jeleit.
Élesztő kivonat: természetes B-vitaminjai segítik a bőrt egészségének megőrzésében, erősíti a bőr immunrendszerét
Árpa viasz: nyugtatja a bőrt, megszünteti irritációját. Visszaállítja a bőr nedvesség tartalmát.
Argan olaj: marokkói argan fa „ az élet fája”. Hatóanyag kombinációja teszi egyedülállóvá. 80%-a esszenciális zsírsav, nagyon jól hidratál, rendkívül magas linolsav és alfa- tokoferol tartalmú, védelem, rugalmasság, ránc csökkentő, növényi szterolokat tartalmaz.
Shea vaj: A shea fa termése a shea vaj rendkívül gazdag A, E és F-vitaminban. A hideg sajtolással nyerik, melynek rendkívüli előnye, hogy a shea vaj igen magas A, E és F-vitamin tartalmát képes megőrizni, továbbá nem tartalmazza a kémiai kivonáshoz alkalmazott vegyszerek maradékait. A sheavaj kiváló bőrápoló, bőrgyógyító, bőrfiatalító, teljesen természetes krém.
Argireline: olyan kis protein, amely a bőr idegpályáinak a működését reverzibilis módon gátolja. Megakadályozza a mimikai izmok összehúzódását az ingerület átvitel gátlásával. Csökkenti a ráncok mélységét és hatékonyan gátolja az újak kialakulását, javítja a bőr hajszáleres keringését. Hatása azonnal érzékelhető



Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 15:41
. Éjszakai szemkörnyékápoló maszk - Jelenlegi ára: 4 790 Ft