2011. május 22., vasárnap

Szilárd emeletes ágy

masszív emeletes ágy:
Áthelyezés miatt vagyunk értékesítése iránt használt, kézzel készült emeletes ágy. Íme egy részlet a leírásból az asztalos (asztalos Wupper), aki az ágyban:



"Minden ágy rendelésre készült tömör fa biológiai felületre. Keretet, az általunk használt 58 x 78 mm vastag kereszt gerendák, főleg Észak-luc.

Minden él természetesen erősen lekerekített megelőzésére minden sérülésveszély .. Kreativitás és eredetiség fogja biztosítani a tartós élvezete ez az egyedülálló játék-és alvóhellyel. Képzelet és motoros készségek a gyermek lesz ugyanolyan izgatott. "



Az ágy, a tetőtéri szoba gehöhren felszerelt biztonsági, kék delfin, és a fellendülés pólus a kötél hinta. A kis kapitányok kormánykerék van szerelve. A kivehető Abstellbrett létezik. A felső ágy elhelyezésére matracok az intézkedés 90x220cm. Egy standard matrac 90x200 cm-es csinál, hanem a szolgáltatás, mert a lécek készült szilárd padlón.



Az alsó ágy a szabványos mérete 90x200 a matrac. Lehet, mint most nálunk, önmagában, vagy elfér hosszában vagy keresztben a tetőtéri szoba. Két nagy, tömör guruló ketrecek, és egy kivehető Abstellbrett tartozik.



A csúszda a tömör fából készült, és van rögzítve együtt emelkedik a torony magas ágy.



Az ágy volt, 2005-ben vásárolt és kisebb kopás, de könnyen homokot, mert az ágy volt, csak olajozott a lenmagolaj. Mivel mi vagyunk az ágyak külön szobában, és most már túl sok helyet a dia, nem képviselhetik a teljes mértékben a teljes kalandok ágyban. A látogatás tanácsos lenne előre. Az ágy ára több mint 1200 € új.



Az ágy kell felvette magát. A közös bontást hasznos lenne, hogy megkönnyítse az építkezést, mivel nincsenek összeszerelési utasításokat. Mivel a hatalmas építkezés közös és bontási UNP
Ár: 550 Ft